Utility truck and mobile workshop

Speciaal voor het repareren van gestrande voertuigen in het terrein of voor werkzaamheden waarbij een voertuig nodig is met speciale uitrusting bouwen wij op wens van onze klanten een oplossing op wielen. De opbouwen voldoen aan de strengste eisen met betrekking op stevigheid en duurzaamheid en omdat het gewicht van de opbouw vaak zorgt voor een ander rij gedrag passen we ook meteen de veerpakketten aan zodat onze klant met zijn voertuig ook op de plaats komt waar hij wil.

Toyota landcruiser HZJ79 met kraan (M specials laadbak met laadborden, Fassi autolaadkraan en vast gemonteerde jump-starter en brandblusser, extra reservewiel, rollover bar met verlichting, spatscherm bescherming, ARB winch bumper. Groffe terreinbanden en heavy duty verenpakket met schokbrekers (old man emu). Codan antenne en diverse elektrische aanpassingen in interieur. Voertuig rijdt voor een mijnbouw bedrijf).

Toyota Hilux (Mspecials laadbak met geïntegreerde rollover bar, speciale grote toolboxen aan beide zijden, vast gemonteerde brandblusser en jump starter, ARB lierbumper met Warn M8000 lier. Bankschroef in de laadbak en extra reservewielen tussen de toolboxen, wederom voor een mijnbouw bedrijf).
Mercedes mobile workshop, van alle gemakken voorzien. Vrachtwagen chassis is aangepast met twist locks, container is afneembaar. Wanden van container geisoleerd. Container voorzien van slaapvertrek. Grote generator (16kW-3fasen), las apperatuur, compressor, kolom boormachine en werkbank met gereedschapkasten. Perslucht installatie en airco zij inbegrepen.