Offroad

Voor chassis aanpassingen en zelfs voor de bouw van een complete offroad buggy bent u bij Mspecials aan het juiste adres. Wij beschikken over genoeg kennis om voertuigen te bouwen die geschikt zijn voor mild tot extreem terreinrijden. Aanpassing aan wielophanging, lockers in assen versterkte aandrijving en een chassis aanpassing voor een grote wieluitslag behoren tot de mogelijkheden. Het doel van 4x4 is uiteindelijk ook het behouden van die 4 wiel aandrijving… Ook voor het aanpassen van velgen of complete sets wielen met banden bent u bij ons aan het juiste adres. Onze onderdelen komen van een groot aantal leveranciers in binnen en buitenland. Wij leveren uitsluitend naar wens van de klant. Onze kracht ligt bij het verwezenlijken van oplossingen die elders nergens te koop zijn.

Team Mspecials, bouw van de Fireball buggy ( chassis, assen motor en bak Nissan Patrol, rolkooi Mspecials, Warrior Predator cometitie lier)

Speciale velgen onder Jeep YJ met unimog assen ( steek en ET aangepast, velgranden verdikt tegen krom rijden, Banden 40”, Donkey beadlock in de banden).

Chassis Jeep CJ7 ( 4-link ophanging en King shocks coil over springs)

Buggy Firecracker, (frame Taurus 2seater bij D&G, toyota motor en bak, spidertracks assen, Gigglepin lier voor en achter)