Technische oplossingen

Wielen en bandensets die bij Mspecials vandaan komen zijn meestal uitgerust met speciale banden in extreme maten en meestal uitgevoerd met binnen beadlock. Wij kunnen banden leveren van alle merken maar door onze ervaring in terreinrijden met allerlei verschillende voertuigen geven we altijd een passend advies aan onze klanten. Bij ons kunt u terecht voor het monteren van banden tot 40” aanpassen van velgen, stralen poedercoaten lakken, etc.

ET waarde aangepast om plaats te maken voor remklauwen, randen versterkt en banden gemonteerd met binnen beadlock, wielen zilver banden gemonteerd en voorzien van binnen beadlock.

Banden gemonteerd en voorzien van binnen beadlock

Een van onze talenten is het ontwerpen en uitvoeren van elektrische schakelingen en schakelkasten voor tal van automotive toepassingen. Overzichtelijke installaties met robuuste componenten en een betrouwbare uitvoering staan hierbij hoog in het vaandel. Wij trachten de elektrische installatie zo simpel mogelijk uit te denken zodat (nood)reparaties in het terrein altijd eenvoudig uit te voeren zijn.

Op deze fotos staat de installatie weer gegeven van een dry sump installatie op een terrein voertuig. Deze was nodig om onder de motor plaats te maken voor de speciale vooras zodat maximale veerweg mogelijk werd.